Verzenden
Fallachi.nl probeert alles uit voorraad te leveren. Bestelt en betaalt u op werkdagen voor 17:00 uur, dan kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending. Voor het verzenden van uw bestellingen maken we gebruik van PostNL. In 97% van gevallen zorgt PostNL/DHL dat u uw bestelling de volgende dag in huis afgeleverd krijgt. De bestellingen in Belgie worden na 3 werkdagen in huis afgeleverd.

 

In 3% van de gevallen kan helaas de levering langer duren door vertragingen bij de afhandeling bij PostNL/DHL. Indien uw pakket niet binnen de afgesproken tijd bezorgd is, dan verzoeken we u om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België verzoeken wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

 

Heeft u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen, dan kunt u contact opnemen met ons via info@fallachi.nl. In dit geval proberen we u een passende oplossing te bieden.

 

NOTE! U kunt geen producten laten afleveren op een Postbus adres.

 

Het kan zijn dat het aantal bestelde exemplaren van een artikel onze voorraad overtreft. In dit geval nemen we meteen met u contact op en brengen we u hiervan op de hoogte. We zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd. De actuele levertijd van u bestelling ziet u in de winkelwagen.

 

Alle bestellingen worden gratis verzonden in Nederland en Belgie. Voor zendingen buiten Nederland en Belgie brengen we 3.95 Euro bezorgkosten in rekening.

 

Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport. Het kan zijn dat we oude dozen en vulling gebruiken bij uw verzending. Op deze manier houden we rekening met het milieu.

 

Na het verzenden van uw bestelling door ons, krijgt u een verzendbevestiging, met, eventueel, uw track & trace nummer, per e-mail opgestuurd. U kunt dit bevestigingsemail op de dag van verzending rond 20:30 uur verwachten.

 

Gebruikelijke afleverdagen

Voor 17:00 uur besteld op   Inpakken en verzenden op   Afleveren in Nederland   Afleveren in Belgie
Maandag   Maandag   Dinsdag   Donderdag
Dinsdag   Dinsdag   Woensdag   Vrijdag
Woensdag   Woensdag   Donderdag   Maandag
Donderdag   Donderdag   Vrijdag   Dinsdag
Vrijdag   Vrijdag   Zaterdag   Woensdag

 

 

 

 

 

 

Aangepaste afleverdagen

U heeft besteld op                 Inpakken en verzenden op   Afleveren in Nederland   Afleveren in Belgie
Zaterdag of zondag   Maandag   Dinsdag   Woensdag
Feestdagen   Eerstvolgende werkdag   Daaropvolgende werkdag   Na 3 werkdagen

 PostNL/DHL bezorgt GEEN post op Zondag en Maandag in Nederland.