Falachi gelooft dat schoonheid voor iedereen moet zijn, dit omdat schoonheid de kracht heeft om iemand zelfvertrouwen te geven. Wanneer iemand zichzelf mooi voelt, vinden ze het gemakkelijker om hun doelen te behalen en de wereld om hun heen een beetje mooier te maken.

 

Fallachi heeft een enorme toewijding. Een toewijding om voortdurend te verbeteren, om de beste producten te selecteren en leveren, en om altijd voor je klaar te staan om je een unieke shopervaring te bezorgen. Onze belofte is om samen verder te gaan met het doel schoonheid bereikbaar te maken voor elke gelegenheid.

 

Fallachi biedt op dit moment 2000 unieke producten van wereldberoemde merken aan. Wij zijn constant bezig om je te voorzien van een nieuw en beter aanbod.

 

Fallachi probeert je de meest geschikte producten aan te bieden. Tegelijkertijd is het ons doel om ze zo snel en veilig mogelijk bij je te bezorgen. Wij hebben alles op voorraad en wij kunnen een bestelling dezelfde dag nog verzenden en deze zal de volgende dag geleverd worden.

 

Jouw tevredenheid is altijd onze topprioriteit. Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel verloopt.

 

Fallachi
Strijpsestraat 196
5616 GW – Eindhoven
Nederland