ACEOLOGY MERMAID GUA SHA

• Verbetert de bloedcirculatie
• Verlicht de spanning van de gezichtsspieren
• Stimuleert helderheid en volheid
• Optimaliseert productopname
• Tool van zink met rollerbal voor gezichtsmassage

€ 79,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ACEOLOGY0040

De Aceology Mermaid Gua Sha is een verjongende gezichtsmassagetool die merkbare huidverbeterende voordelen biedt. Het is perfect gevormd om te passen bij de natuurlijke contouren van je gezicht, waardoor het ideaal is om de bloedsomloop te stimuleren en een gloed na de massage te creëren.

 

Gua Sha-massage stimuleert de bloedcirculatie en vermindert spierspanning, wat een kalme, ontspannen stemming bevordert. De zachte ‘schrapende’ actie stimuleert je huid en stimuleert de lymfedrainage. Dit leidt tot een vollere, veerkrachtige en stralende teint. Gezichtsmassage maakt ook de huid glad en optimaliseert de opname van huidverzorgingsproducten. Daarom raden we aan om onze tools te gebruiken na het genieten van een gezichtsmasker uit het Aceology Infusion Gel-assortiment.

 

Naast de slimme rondingen heeft dit hulpmiddel een gezichtsmassage-rollerbal die zorgt voor een goddelijke massage rond je orbitale oogcontour. Het is gemaakt van een zinklegering (die kan worden gekoeld voor een verfrissend, verkoelend gevoel) en is verpakt in een recyclebare kartonnen doos.

 

 

EAN: 9359385000411

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ACEOLOGY MERMAID GUA SHA

Breng een lichte olie, serum of lotion aan op een schone huid. Je kunt je eigen Gua Sha-routine creëren of de volgende technieken gebruiken om je gezicht te modelleren – zorg er wel voor dat je beide zijden van je gezicht gelijkmatig masseert. Mermaid Gua Sha kan ook worden gebruikt om gespannen of pijnlijke spieren op je lichaam te verlichten.

 

Plaats de binnenrand van de Gua Sha naast je neus, met de ‘staart’ naar boven gericht. Strijk de Gua Sha over je wang en eindig bij je oor. Herhaal 5 tot 10 keer.

Plaats de V-rand van de ‘staart’ op je kin. Strijk de Gua Sha over je kaaklijn, achter je oor, langs je nek. Herhaal 5 tot 10 keer.

 

Gebruik de rand van de Gua Sha om je voorhoofd te masseren, in opwaartse bewegingen.

 

Gebruik een van de afgeronde ‘staart’-punten om onder je wenkbrauw glad te strijken. Gebruik de gezichtsmassageroller rond de orbitale oogcontour.