Delilah Lip Brush

Delilah Lip Brush

Delilah Colour Intense Cream Lipstick

Delilah Colour Intense Cream Lipstick

Delilah Colour Gloss - Ultimate Shine Lipgloss

De Colour Gloss Lipgloss is een hydraterende lipgloss, die de lippen voorziet van een ultieme, onweerstaanbare glans. De langhoudende formule zorgt ervoor dat de gloss urenlang op je lippen blijft zitten, zonder dat het product te plakkerig aanvoelt.
vanaf € 27,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Delilah Colour Gloss - Ultimate Shine Lipgloss

De Colour Gloss Lipgloss is een hydraterende lipgloss, die de lippen voorziet van een ultieme, onweerstaanbare glans. De langhoudende formule zorgt ervoor dat de gloss urenlang op je lippen blijft zitten, zonder dat het product te plakkerig aanvoelt. Breng de gloss aan met de ingebouwde applicator, die moeiteloos over de lippen glijdt en zorgt voor een nauwkeurig resultaat. De formule is voorzien van vitamine E en een mix van verzachtende oliën, die de lippen voedt en beschermt. Daarnaast bevat deze lipgloss botanische actieve stoffen die afgeleid zijn van olijf- en jojobaoliën, die bijdragen aan zachte, jeugdige lippen. Dankzij de subtiele bessensmaak, zijn je lippen om te zoenen! Deze formule is overigens vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Tip: Voor ultieme kleur en glans, breng je de Colour Gloss Lipgloss met het ingebouwde kwastje direct aan op de lippen. Voor een meer subtiele glow, kun je een klein beetje van de lipgloss met de vingers op de lippen deppen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Delilah Colour Gloss - Ultimate Shine Lipgloss