Delilah Colour Intense Liquid Lipstick

Delilah Colour Intense Liquid Lipstick

Delilah Lip Line

Een lippotlood dat de hele dag blijft zitten, dat is Delilah Lip Line Long Wear Retractable Pencil. De romige formule glijdt moeiteloos over de liplijn, met een intens gepigmenteerde kleur als resultaat.
vanaf € 25,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Delilah Lip Line

Een lippotlood dat de hele dag blijft zitten, dat is Delilah Lip Line Long Wear Retractable Pencil. De romige formule glijdt moeiteloos over de liplijn, met een intens gepigmenteerde kleur als resultaat. Ultieme lipdefinitie is gegarandeerd gedurende 12 uur en zal niet vervagen of uitlopen. Dit waterresistante lippotlood heeft ingebouwd kwastje en slijper. Gebruik het kwastje om de lipkleur nauwkeurig mee aan te brengen en de slijper voor een precieze, strakke lijn. De Lip Line is beschikbaar verschillende kleuren, die allemaal de natuurlijke lipkleur complementeren. Dit lippotlood gaan prachtig samen met een verscheidenheid aan lipstiften en lipglosses. De formule is overigens vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Tip: Om je lippen te definiëren en voller te maken, kun je kiezen voor een Lip Line die één tint donker is dan je natuurlijke lipkleur. Omlijn je lippen en vul ze vervolgens volledig in met het lippotlood, veeg dit vervolgens uit met het ingebouwde kwastje. Je lippen zijn onmiddellijk voorzien van extra volume.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Delilah Lip Line