ACEOLOGY THE ORIGINAL BLUE ICE GLOBE FACIAL MASSAGER

• Vermindert donkere kringen en wallen
• Elimineert roodheid, vermindert pigmentatie en minimaliseert de zichtbaarheid van      poriën
• Stimuleert de bloedsomloop en voedt de huid
• Brengt je spa-ervaring thuis naar een hoger niveau
• Versnelt productopname

€ 64,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ACEOLOGY0041

Een gezichtsmassage met de Aceology Ice Globes is een ontspannende en verkoelende ervaring die niet alleen een betere bloedcirculatie bevordert en de huid van zuurstof voorziet, het zal ook helpen de zichtbaarheid van poriën te minimaliseren, de huid te genezen en te vernieuwen.

 

De Original Blue Ice Globe Facial Massager werkt het meest effectief met serums die al op je huid zitten, waardoor ze je gezichtsweefsel kunnen masseren en je huid op zijn beurt de belangrijkste actieve ingrediënten van je huidverzorgingsroutine beter kan absorberen met het ergonomische ontwerp. Daarom raden we aan om onze tools te gebruiken na het gebruik van een van de gezichtsmaskers uit de Aceology Infusion Gel- of Modelling Mask-collecties.

 

 

EAN: 0793591112350

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ACEOLOGY THE ORIGINAL BLUE ICE GLOBE FACIAL MASSAGER

Regelmatig gebruik van de liftende massage helpt fijne lijntjes te verminderen en de huid strakker te maken, terwijl het verheldert, zwelling vermindert en de veerkracht herstelt. Ontworpen met glas van topkwaliteit en genesteld in een speciaal ontworpen doos, zijn deze wondermaraca’s een betrouwbare reisgenoot voor huidverzorging en helpen je ‘sayonara’, ‘au revior’ en ‘adios’ te zeggen tegen een jetlag-huid.

 

Voor een extra verkoelende ervaring, plaats je Ice Globes minimaal 10 minuten in de koelkast of kom met ijs voordat je begint.

 

Glij of rol de bollen over het gezicht in langzame, zachte bewegingen, neem de tijd om te pauzeren op het gebied rond de ogen en in gebieden met meer ontstekingen of puistjes, zodat ze eventuele roodheid kunnen verminderen en kalmeren.

 

Gebruik de lymfatische gezichtsmassage om de zenuwen te stimuleren, spanning te verlichten, toekomstige puistjes te verminderen en gifstoffen af te voeren.

 

Gebruik de liftende gezichtsmassage om de bloedsomloop te stimuleren, de huid van zuurstof te voorzien en de huidelasticiteit te vergroten.

 

Hoewel deze massages zijn ontworpen voor een gezichtsbehandeling, kunnen de Ice Globes ook worden gebruikt om de nek, schouders, rug en elk ander deel van het lichaam te masseren dat TLC nodig heeft. Herhaal elke beweging 3-5 keer en kan dagelijks worden gebruikt om je huidverzorgingsroutine een boost te geven. Nadat je klaar bent met je huidverzorgingsroutine, maak je de globes schoon met een sopje en bewaar je de Ice Globes in hun reisvriendelijke doos. Hoewel de speciaal ontworpen vloeistof in deze bollen wonderen doet voor de poriën, is deze niet goed bestand tegen temperaturen onder het vriespunt, dus we raden af om ze in de vriezer te laten.